Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult
Atat de buna, atat de bine miroase!
1.Pentru inceput dizolvam drojdia in laptele incalzit si dam deoparte.
2.Adaugam faina intr-un lighenas, facem o gaura in mijloc si adaugam sarea si zaharul.
3.Mai apoi adaugam alternativ apa si laptele in care am dizolvat drojdia si framantam; spre final adaugam uleiul pentru a ne 'ajuta' sa-l framantam mai usor.
4.Framantam mult si bine pana se formeaza un aluat nelipicios, acoperim cu un prosop curat si dam la dospit pana isi dubleaza volumul (cca. o ora)
5.Tapetam tava cu unt, modelam aluatul dupa bunul plac si dam la cuptorul incins in prealalbil cca 25 minute.
1
Se poate framanta doar cu apa.
2
Daca e nevoie se mai adauga apa sau faina pentru a iesi un aluat potrivit.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult