Paine de ovaz

de Valclaudia in Piine, 22 Iun 2014 | 15048 vizualizari

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

22.06.2014, 07:08

Bunica 1

22.06.2014, 08:36

Ce painica buna!

dantes 1

22.06.2014, 08:42

Buna!

MotanLaOale 1

22.06.2014, 08:58

babi5 1

22.06.2014, 09:27

Buna la cura de slabire ,

Anett 1

22.06.2014, 10:34

cristeena20 1

22.06.2014, 11:55

Rocsi 1

22.06.2014, 12:49

Am si luat o feliuta!

laura_n 1

22.06.2014, 13:13

buna tare!

Krystyan Trendy 1

22.06.2014, 13:37

ce paine gustoasa

MOKUSKA 1

22.06.2014, 14:42

foarte buna!!!

tarasmariana 1

23.06.2014, 05:58

Layla 1

14.11.2019, 11:51

Sincer, mie nu mi-a ieșit de prima data, respectând rețeta întocmai. Făina de ovaz are o mare putere de absorbție iar, in acest context, trebuie mărita cantitatea de apa folosită sau micșorat gramajul de făina, altfel riscând sa nu crească aluatul și sa iasă ca un pietroi. De altfel, foarte gustoasa 😊 Eu am îmbunătățit-o cu câțiva fulgi de ceapa deshidratata și câteva seminte de chia.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine de casa, reteta excelenta pentru un gust desavarsit