Paine de stil vechi

de Miha in Piine, 21 Oct 2009 | 2157 vizualizari

 

Această paine este usor inchisa la culoare datorita unei tuse de secara care ii da caracter aparte si o ajuta sa tina mai mult.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa
  • 1 lingurita sare
  • 450 g faina alba
  • 50 g faina secara
  • 1 lingurita drojdie uscata
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de stil vechi:

Punem  ingredientele in cuva masinii de paine in  urmatoarea ordine: apa si sare.


Apoi adaugam cele doua tipuri de faina şi drojdia uscata.


Selectam programul potrivit tipului de paine, greutatea painii ai culoarea dorita a cojii.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paine de stil vechi 9548
retete culinare - Paine de stil vechi 9549

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S