Paine Dukan cu tarate de ovaz

de LadyCrs in Piine, 29 Apr 2013 | 15972 vizualizari

 

Sursa de inspiratie: http://www.lauraadamache.ro/2012/07/paine-dukan-cu-tarate-de-ovaz.html

 

INGREDIENTE

  • 12 linguri tarate de ovaz
  • 6 linguri tarate de grau
  • 2 galbenusuri
  • 6 albusuri
  • o cutie crema de branza 0.1% grasime Delaco
  • un plic praf de copt
  • un varf bicarbonat
  • sare, oregano, busuioc
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine Dukan cu tarate de ovaz:

Mixam galbenusurile cu albusurile pana se deschide la culoare si isi tripleaza volumul.

2-3 linguri din amestecul obtinut le vom pune intr-un bol deoparte.

Incorporam peste compozitia de oua taratele de ovaz si de grau si amestecam cu grija.

Amestecam crema de branza cu cele 3 linguri de oua .

Compozitia obtinuta o vom turna peste tarate.

La final adaugam praful de copt si bicarbonatul pe care le-am cernut.

Udam foaia de copt si o stoarcem bine si o asezam in tava de chec. Turnam compozitia si nivelam. Adaugam putin susan si introducem tava la cuptor pentru 30-35 minute. ( testam cu scobitoarea cel mai sigur).

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

O scoatem din forma cat este calda si indepartam hartia de copt. O asezam pe un gratar, cu partea inferioara in sus si o lasam sa se raceasca.

2

Dupa ce s-a racit complet, o putem taia.

3

Poate fi pastrata pana la 4 zile in frigider.

RETETA IN IMAGINI

Paine Dukan cu tarate de ovaz-0
Paine Dukan cu tarate de ovaz-1
Paine Dukan cu tarate de ovaz-2

COMENTARII (21)

babi5

babi5 1

06.06.2013, 12:51

jolygina

jolygina 1

09.06.2013, 00:06

TimofteAR03

TimofteAR03 1

18.07.2013, 19:19

super bine imi prinde, avand in vedere ca tin si regimul Dukan

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!