Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Daca tot nu am gasit la ce sa folosesc zerul, ideea mi-a venit atunci cand am avut nevoie de lapte batut pt aluat si nu am avut suficient in casa. Asa ca, o buna parte din lapte batut a fost inlocuit cu zer de capra, iar ideea nu a fost rea deloc...painea este foarte frageda, pufoasa si putin dulce...
Dupa cum v-am obisnuit, aluatul il fac la masina de paine. Deci am pus ingredientele in masina de paine in ordinea scrisa mai sus, iar dupa ce aluatul a fost framantat, l-am scos si l-am pus intr-un castron pe care l-am acoperit cu prosop de bucatarie. Din cauza caldurii de afara a crescut f repede, 10-15 minute, l-am facut sul, l-am taiat in bucati si l-am pus in forma de iena rotunda. Deasupra am presarat seminte. Am mai lasat sa creasca 15 minute,i-ar apoi l-am dat la cuptorul incins la 170-180 grade pt 30 minute. Sa va fie de bine!!!
1
il puteti pune intr-o forma simpla de chec, eu doar am vrut sa-l fac mai frumos de data asta...am tot vazut pe la bucatarasele noastre painici in forma rotunda...
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult