Paine dupa reteta "Slabesti mancand"

de ala_oancea in Piine, 24 Iul 2009 | 3908 vizualizari

 

Foarte gustoasa ! Noua ne-a placut foarte mult asa ca am sa mai fac :)

 

INGREDIENTE

  • 410 gr premix pt paine (eu am folosit faina de grau neagra)
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 300 ml apa calda
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita fructoza (eu am folosit zahar)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine dupa reteta "Slabesti mancand":

Pentru modul de preparare, cel mai simplu este sa vizionati filmuletul de pe youtube de aici. Am procedat exact la fel si mi-a iesit o super paine !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paine dupa reteta "Slabesti mancand" 6559
retete culinare - Paine dupa reteta "Slabesti mancand" 6560
retete culinare - Paine dupa reteta "Slabesti mancand" 6561
retete culinare - Paine dupa reteta "Slabesti mancand" 6562
retete culinare - Paine dupa reteta "Slabesti mancand" 6563
retete culinare - Paine dupa reteta "Slabesti mancand" 6564
retete culinare - Paine dupa reteta "Slabesti mancand" 6565
retete culinare - Paine dupa reteta "Slabesti mancand" 6566
retete culinare - Paine dupa reteta "Slabesti mancand" 6567
retete culinare - Paine dupa reteta "Slabesti mancand" 6568

COMENTARII (2)

aziz 1

16.05.2011, 12:00

foarte buna

MIUTA 1

11.12.2011, 00:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21