Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
In cuva masinii de paine se pune faina cernuta in prealabil, intr-un colt sarea, iar in coltul opus restul ingredientelor.
Se porneste masina pe programul de framantat. Se lasa aluatul la crescut in cuva s-au in alt vas, la loc cald si ferit de curenti de aer rece, acoperit cu un prosop curat.
Se imparte in 6 bucati, din fiecare se modeleaza cate o bila. Una se aseaza in mijloc si restul in jurul ei, formand astfel o floare.
Se unge cu ou si se presara cu seminte de susan.
Se mai lasa la crescut inca 20-30 minute, apoi se coace la 200 grade C timp de 25 minute.
Imediat ce se scoate painea din cuptor se acopera cu un prosop ud.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult