Paine Floare

de diana_k in Piine, 19 Noi 2012 | 9133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 550 g faina alba
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita si jumatate sare
  • 2 lingurite miere de albine
  • 250 ml lapte caldut
  • 100 ml apa calduta
  • 7 g drojdie uscata
  • cateva linguri de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine Floare:

 In cuva masinii de paine se pune faina cernuta in prealabil, intr-un colt sarea, iar in coltul opus restul ingredientelor.

 Se porneste masina pe programul de framantat. Se lasa aluatul la crescut in cuva s-au in alt vas, la loc cald si ferit de curenti de aer rece, acoperit cu un prosop curat.

 Se imparte in 6 bucati, din fiecare se modeleaza cate o bila. Una se aseaza in mijloc si restul in jurul ei, formand astfel o floare.
Se unge cu ou si se presara cu seminte de susan.

Se mai lasa la crescut inca 20-30 minute, apoi se coace la 200 grade C timp de 25 minute.
Imediat ce se scoate painea din cuptor se acopera cu un prosop ud.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine Floare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

diana_k 1

20.11.2012, 12:40

va multumesc, ma bucur ca va place painica mea!

Mihaela11_jo 1

20.11.2012, 16:10

Delicioasa si aspectuoasa

Ligia Bxl 1

22.11.2012, 13:01

ca de magazin

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paine floare