Paine frantuzeasca

de Miha in Piine, 5 Sep 2009 | 5865 vizualizari

 

Dupa reteta din cartea masinii de paine. :)

 

INGREDIENTE

  • 120 ml apa
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 lingurita ulei
  • 1 lingurita oregano
  • 200 g faina neagra
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine frantuzeasca:

Toate ingredientele le-am pus in ordinea descrisa in cuva masinii de paine.Am folosit programul de framatare+dospire.

Dupa ce aluatul si-a dublat volumul,l-am pus pe masa infainata si l-am impartit in 2.

Mi-au iesit 2 paini mai mici,nu am tava mare,pentru o bagheta frantuzeasca autentica. :))

Am dat aluatului forma de bagheta,am crestat cu cutitul din loc in loc si am dat la cuptor,la foc mediu,pana s-a rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine frantuzeasca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paine neagra cu ceapa, cimbru si patrunjel