Paine graham

de nadina73 in Piine, 26 Apr 2010 | 5469 vizualizari

 

eu zic ca e grozava. sincer, are exact gustul ca si cea din comert,chiar mai buna

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina alba
  • 400 g faina integrala
  • 5 linguri de tarate de grau
  • 1 1/2 lingurite de sare
  • 2 lingurite de zahar
  • 500 ml apa calduta
  • 40g drojdie proaspata
  • 100 ml ulie masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine graham:

Se pune apa claduta si se dizolva drojdia ,apoi o amestec cu zaharul si sarea

Se pun toate in masina de paine si se lasa la framantat si dospit

Dupa ce a dospit se scoate se da forma dorita si se pune intr-o tava

Se lasa sa mai cresca 15-20 minute

Se pune la cuptor pentru 35-40 minute la 160 grade

Se unge cu putina miere de albine dizolvata cu apa sau ulei de masline

 

RETETA IN IMAGINI

Paine graham-0
Paine graham-1
Paine graham-2
Paine graham-3
Paine graham-4
Paine graham-5

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (21)

ela 1

27.04.2010, 00:21

nu stiam ce mananca ciorile aleapainea ta,nesimtitele acum merg la culcare

nadina73 1

27.04.2010, 00:27

lasa ele nu fi trista ca facem alta si mai mare si mai lata numai haide in spania

nadina73 1

27.04.2010, 00:28

am fost prin curtea vecinilor ,dar ma duc si eu la somn ca e gata cu plimbarile

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04