Paine impletita in 3

de Lau in Piine, 5 Apr 2011 | 5126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri zahar
  • 1 ou pentru uns
  • 300 ml apa calduta
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine impletita in 3:

se pune faina intr-un castron mai mare se face o gaura in mijloc se adauga zaharul si sarea. In mijloc se pune drojdia si 3 linguri de apa calduta, se amesteca impreuna cu 2 linguri faina si se lasa 15 min dupa care se framanta coca. Se lasa o ora la dospit, apoi se rupe in bucati egale. Se unge masa cu ulei si luam cate o bucatica si o facem sul dupa care impletim in 3, (cum ne impletim parul asa impletim painea).

Se unge o tava cu ulei, se aseaza painea, dupa care o ungem cu oul batut si dam la cuptor pana se rumeneste.

TIPS-URI

1

eu am uitat-o in cuptor si s-a rumenit un pic cam mult dar a fost buna si asa,

2

eu am preserat-o si cu mac

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine impletita in 3" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine cu ceapa si marar