Paine neagra cu cartofi

de MotanLaOale in Piine, 19 Apr 2011 | 8675 vizualizari

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

19.04.2011, 09:20

@ Ruxy Rux te rog daca vezi reteta mea sa-mi spui unde am gresit de s-a crapat la copt si nu a iesit neteda si crocanta. La gust a fost foarte buna multumesc

Miha 1

19.04.2011, 10:40

Cred ca ar mai fi trebuit putina faina.

Nu te descuraja, data viitoare va iesi si mai bine.

kamy 1

19.04.2011, 10:51

vladimir....las ca e fain aspectul ala....rustic daca la gust e buna...e ok

Lau 1

19.04.2011, 10:55

daca gustul e ok,nu conteaza aspectul

MotanLaOale 1

19.04.2011, 10:55

Multumesc pentru sfaturi

Rocsi 1

19.04.2011, 10:58

daca o vede mama i se face pofta..adora painea cu cartofi

Cris2711 1

19.04.2011, 11:00

MotanLaOale 1

19.04.2011, 11:08

MVMih 1

19.04.2011, 11:11

mamaieelena 1

19.04.2011, 11:15

MotanLaOale sa sti ca painea arata super si cred ca este si gustoasa este de apreciat dar ce nu inteleg eu este faptul ca acum o saptamana eu am postat paine si am fost prima anul asta cand am fotografiat painea rupta si nu taiata nici macar nu a fost pusa la retetele din ziua respactiva ca sa fie vazuta ei dar nu e nimic oricum eu fac paine non-stop si nu e nevoie de aprecierile nimanui numai ca nu e corect

mamaieelena 1

19.04.2011, 11:18

scuza-ma ca nu a fost nici un apropo dar am remarcat ca este pt a doua oara cand mi se intampla sa mi se faca acest lucru la paine evident

MotanLaOale 1

19.04.2011, 11:36

@mamaieelena Eu am facut prima oara si ma grabeam sa plec si cum stiu ca nu se taie painea calda cu cutitul am rupt-o si am pozat-o. Nu am vrut sa supar pe nimeni

MotanLaOale 1

19.04.2011, 11:37

@MVMih

RuxyRux 1

19.04.2011, 12:26

Motan ma bucur ca te-am incurajat sa faci painica....sa stii ca mie imi place mult cum arata painica ta...e rustica bineee...si mai stii ceva daca as avea de ales dintre o paine frantuzeasca bine pusa la punct si painea neagra cu siguranta as alege-o pe cea din urma....felicitari si te rog sa nu te descurajezi, eu am avut multa rabdare cu mine sa zic asa...si nu m-am lasat...chiar daca am avut esecuri...cine nu gateste nu greseste cum se spune, iar daca painea e buna la gust e tot ce conteaza, eu consider ca ai facut o paine jos palaria, (nu cred ca e reteta mea), eu cu cartofi am facut numai painica Ancutei, dar stiu ca am pus si ulei( 2 linguri) si poate acesta e secretul...felicitari Motan

RuxyRux 1

19.04.2011, 12:28

Ai facut o alegere grozava sa rupi painea cand e calda si nu sa o tai...se incruzeste cum se mai spune...eu sunt ca Stan Patitul si din nerabdare am taiat o data painea...nu prea s-a mai putut manca..si de atunci m-am invatat minte

Mitinita 1

19.04.2011, 12:36

imi place mult cum a iesit,are un aspect foarte rustic ruxy, se mareste gasca brutarilor

RuxyRux 1

19.04.2011, 12:38

Miti, asta ne bucura cel mai tare

MotanLaOale 1

19.04.2011, 12:51

Multumesc pentru incurajari Sigur o sa mai fac

aziz 1

19.04.2011, 13:12

superba ce sa mai si eu am facut intermediara a iesit extraordinar de buna si mai putin aspectuoasa de asta nici nu am postat-o ,insa un lucru cert ruxy ne-a impins pe toti cred la facut paine

MotanLaOale 1

19.04.2011, 13:39

@aziz Asa este

mirela0911 1

19.04.2011, 14:10

Este excelenta painea

MotanLaOale 1

19.04.2011, 14:24

adry88 1

25.05.2011, 22:05

MotanLaOale 1

26.05.2011, 08:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciabatta cu masline