Paine Pascala

de Sylvia in Piine, 30 Mar 2010 | 26128 vizualizari

COMENTARII (22)

Sylvia 1

30.03.2010, 13:43

Din pacate vad ca nu se vede partea de jos a pozelor o sa incerc sa caut si alte poze, macar sa va faceti o idee ( se pare ca amareusit ) Imi cer scuze si ca pun scrisul chiar pe poze dar Anastasia a fost draguta si mi-a semnalat ca am reteta furata de la mine ( minitortuletele de Valentine's Day si posteta de altcineva ca reteta personala pe ceva site culinar ) cu pozele mele.

gaby_duceag 1

30.03.2010, 14:17

stau si o privesc si ma minunez si iar o privesc.minunata!!bravo Silvia

Miha 1

30.03.2010, 14:46

Frumoasa paine!

Miha 1

30.03.2010, 14:48

Silvia, scrie-le si semnaleaza furtul. Vad ca pe ale mele le-au scos.

Sylvia 1

30.03.2010, 17:20

Le-am scris si la administrator si tipei respective , ea si-a cerut scuze si a sters reteta, de al administrator nu am primit nici un mesaj . Destul de aiurea ca se intampla faze din astea dar cred ca sunt de neevitat, bucatareala mea vreau sa ramana un loc unde ma relaxez asa ca nu m-am "suparat" prea tare ca nu vreau sa ma afecteze astea.

Irina 1

30.03.2010, 18:36

Frumos, Sylvia, bravo!

janet 1

30.03.2010, 18:53

Minunat,Sylvia! deja ai facut-o?

nadina73 1

30.03.2010, 20:02

felicitari sylvia arata minunat

Sylvia 1

30.03.2010, 20:12

Multumesc pentru aprecieri
Janet este painea facuta anul trecut, am specificat in postare ca pun mai multe poze anul acesta pe cand repet reteta, sambata o sa o fac

Rocsi 1

30.03.2010, 20:52

frumoasa tare si foarte pufoase cred

Oana 1

30.03.2010, 21:06

Ce frumoasa e Si ce-mi plac ornamentele pt. masa de Paste, tare frumoase Cu furtul...daca e vorba de site-ul ala...am gasit si retele mele si ale criseid, bucataria portocalie...sper sa le scoata

Sylvia 1

30.03.2010, 21:52

Oana merci de aprecieri anul asta sunt in urma cu cumparatul de decoratii sper sa mai gasesc . Site-ul este Kulinaria. MD reteta mea au sters-o vad, nu am cautata ca nu am avut timp s aved daca mai recunosc alte retete se mai intampla din pacate ....

Panacris 1

17.04.2011, 10:41

RuxyRux 1

17.04.2011, 10:44

Suuuperba!!!!!!!!!!!!!!

Sylvia 1

18.04.2011, 10:14

Ma bucur ca va place, abia astept sa o fac din nou

Lau 1

18.04.2011, 10:19

superba

mihaelar63 1

18.04.2011, 10:32

Ce frumoasa , mi-ar place sa am asemenea paine pe masa de Paste

Sylvia 1

18.04.2011, 10:54

Sufletista, multumesc mult

Sylvia 1

18.04.2011, 10:55

Mihaela incerca anul acesta si vei vedea ce senzatie placuta iti da, de Sarbatoare sa o ai pe masa la masa de Inviere

Panacris 1

03.05.2013, 13:53

botcrina 1

05.04.2015, 20:28

jolygina 1

14.04.2016, 13:25

buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chifle floare cu susan si mac