Paine prajita, cu ou si icre rosii

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2012 | 5764 vizualizari

COMENTARII (18)

Ina 1

27.01.2012, 14:31

Bine ai revenit, Silvi0ara!

silvi0ara 1

27.01.2012, 14:39

Ina,mersi mult.

diaconta 1

27.01.2012, 14:42

ce frumos arata
exista si probleme mai importante decat Bucatarasul cred
asa ca suntem indulgente

silvi0ara 1

27.01.2012, 14:43

Dia,esti o scumpa.

diaconta 1

27.01.2012, 14:56

cred ca de-aia nu ma ia nimeni de nevasta,sunt prea scumpa pentru vremuri de criza

Angelina_Elena 1

27.01.2012, 15:02

super arata

iry-gabriela 1

27.01.2012, 17:28

azi cred ca este ziua icrelor...bun oricum

silvi0ara 1

27.01.2012, 18:24

Dia,hai ca ma-i facut sa rad cu lacrimi.
Dar si cand o sa te iaaaaaaaa.

silvi0ara 1

27.01.2012, 18:25

Ma bucur ca va place.
Mie nu,dar al meu sot e topit,asa ca el e beneficiarul.

mamaieelena 1

27.01.2012, 18:32

imi plac foarte mult icrele si rosii dar si negre

Ana_Maria269 1

27.01.2012, 18:34

super!!!

RuxyRux 1

27.01.2012, 18:40

Sper ca acum esti bine Silvioara

lia maria 1

27.01.2012, 19:04

imi plac

Rocsi 1

27.01.2012, 20:17

silvi0ara 1

27.01.2012, 21:13

RuxyRux,acum sunt bine,am scapat de ce a fost mai greu.

silvi0ara 1

27.01.2012, 21:13

Lia,Rocsi,va pup.

Lau 1

28.01.2012, 12:03

bun

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 23:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu icre rosii