Paine prajita(bake rolls)

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2011 | 4210 vizualizari

 

Imi place foarte mult Bake Rolls-ul...subtirelele feliute de paine,crocante,condimentate cu diferite arome....si daca tot imi plac atat de mult,am hotarat sa reproduc reteta acasa.Bineinteles ca a iesit mult mai bune ca cele din comert:):):)...pozele nu sunt foarte clare deoarece au fost facute cu telefonul:(

 

INGREDIENTE

  • paine(mai tare)
  • 5 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • boia
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine prajita(bake rolls):

Mi-a ramas de vineri o painica mai micuta,care s-a cam intarit.Am taiat-o feliute subtirele si am lasat-o deoparte.Intr-un bol am amestecat uleiul,usturoiul pisat,cateva frunze tocate de patrunjel si sare(dupa gust).Luam tava de la aragaz si o tapetatam cu hartie de copt.Luam fiecare bucatica de paine si o ungem(doar pe o parte) cu amestecul de ulei si usturoi.Feliutele de paine se aseaza in tava.Peste cateva bucatele am presarat boia.Se dau la cuptorul incalzit timp de 10 minute.Se pot servi calde sau reci,cum doreste fiecare.

 

RETETA IN IMAGINI

Paine prajita(bake rolls)-0
Paine prajita(bake rolls)-1
Paine prajita(bake rolls)-2
Paine prajita(bake rolls)-3
Paine prajita(bake rolls)-4
Paine prajita(bake rolls)-5

COMENTARII (34)

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

19.10.2011, 22:57

Medi

Laura Alexia

Laura Alexia 1

24.10.2011, 13:30

sunt mult mai bune decat celelalte si chiar te felicit esti o bucatareasa buna si o zic din propia experienta felicitari si sa progresezi din ce in ce mai mult

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

08.11.2011, 20:46

Alina iti multumesc din suflet

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!