Paine rapida cu cartofi

de divainbucatarie in Piine, 19 Ian 2011 | 5975 vizualizari

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

19.01.2011, 15:11

buna painea cu cartofi

DIANA B 1

19.01.2011, 15:15

Paine ardeleneasca

LUK 1

19.01.2011, 15:20

e super super

La Ancuta 1

19.01.2011, 15:23

buna

lia maria 1

19.01.2011, 15:25

am venit dupa miros

nadina73 1

19.01.2011, 16:04

Dca ar fi sa aleg ,dintre toate painile incercate pana acum(si fac saptamanl de 2 ori)eu zic ca cea mai buna e cea cu cartofi.Dar ajunge 100 ml apa la 320 faina?e super trebuie incercata

divainbucatarie 1

19.01.2011, 16:12

Multumesc dragii mei!

divainbucatarie 1

19.01.2011, 16:14

Draga Nadina cantitatile sunt f ok! Le-am verificat, nu pun nimic pe site-ul meu fara sa fie probat si testat. Daca ceva nu iese bine nu postezi, altfel iti pierzi credibilitatea....

nadina73 1

19.01.2011, 16:19

Diva te rog sa nu te superi sau sa o iei in nume de rau,te intrebam doar.Eu fac paine foarte des si ma gandeam ca 100 ml apa la 320 de faina nu e putin?atat tot .Sincer imi pare rau ,ca ai interpretat gresit,sau poate m-am exprimat eu gresit scuze

RuxyRux 1

19.01.2011, 16:27

Sunt convinsa ca e o minunatie

Rocsi 1

19.01.2011, 18:20

painea cu cartofi e preferata mamei

mena29 1

19.01.2011, 19:15

Ce painica buna!

MIUTA 1

19.01.2011, 19:45

Foarte buna

Mihaela11_jo 1

19.01.2011, 20:56

Mmmmmmmmm ajunge mirosul pana aici

divainbucatarie 1

19.01.2011, 22:41

Nu m-am suparat deloc Nadina!!! Nu am de ce... Explicatia ar putea fi ca atunci cand cartofii sunt fierti retin apa in ei.

divainbucatarie 1

19.01.2011, 22:42

Multumesc Ruxy!

divainbucatarie 1

19.01.2011, 22:42

Va multumesc mult Rocsi, Mena si Miuta!

divainbucatarie 1

19.01.2011, 22:43

multumesc Mihaela!

aziz 1

19.01.2011, 22:47

eu am facut o sg data piine dar nu prea s-a dat in vint ai mei dupa ea o sa incerc si varianta asta cu cartofi

divainbucatarie 1

19.01.2011, 22:52

din tot ce am facut eu painea simpla cu miere de albine a avut cel mai mare succes printre prieteni si musafiri, iar la noi musafirii sunt aproape in fiecare zi. incearc-o si pe aceea neaparat!

carmenvlad 1

19.01.2011, 23:44

Este o reteta minunata. Am facut si eu paine cu cartofi dar nu am pus in compozitie smantana. Cred ca are un plus de savoare si este mai crocanta. Am sa incerc si eu aceasta reteta.
Cartoful are destul de multa umiditate si cred ca este suficienta apa.

divainbucatarie 1

20.01.2011, 09:07

Multumesc Carmen!

kamy 1

20.01.2011, 19:47

buna trebuie sa fie coltul ala sa-l pap cald

mimmi 1

21.01.2011, 22:04

Am salvat-o sa o fac si eu,ti-a iesit foarte frumoasa!

Mitinita 1

08.02.2011, 10:40

ce ardeleneasca pare!!!o sa incerc si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paine coapta pe varza