Paine taraneasca greceasca

de Doralinda in Piine, 9 Ian 2013 | 4136 vizualizari

COMENTARII (21)

portiadelumina 1

09.01.2013, 13:36

Dosebită, cred că e minunată la gust. Poate am ocazia anul acesta să o gust la Athos, dacă nu pierd trenul ca anul trecut.

Doralinda 1

09.01.2013, 13:40

Ai pierdut trenul padre?! E foarte gustoasa!

delia64 1

09.01.2013, 13:42

BUNA PAINICA!Si eu fac mereu paine in casa,dintr-un kg de faina ies 2 franzelute in tava de chec si imi ajunge o saptamana,cand sant ai mei acasa fac tot la 2 zile.

ANNA_46 1

09.01.2013, 13:43

Ce painica buna , tare bine arata

diaconta 1

09.01.2013, 13:47

Padre,sa te duci mai repede in gara,sa nu-l scapi iara ))))))

diaconta 1

09.01.2013, 13:47

ce paine faina

Lau 1

09.01.2013, 13:48

foarte buna

laura_n 1

09.01.2013, 14:04

ce bine arata

- Andreea - 1

09.01.2013, 14:46

T I M E A 1

09.01.2013, 15:11

foarte buna

Doralinda 1

09.01.2013, 17:24

Laura, andreea, timea, va multumesc frumos!

Doralinda 1

09.01.2013, 17:25

Delia, anna, dia, laurenta, va multumesc frumos!

Doralinda 1

09.01.2013, 17:25

Dia,

ianculubita 1

09.01.2013, 17:32

Buna trebuie sa fie painica asta!!

adry88 1

09.01.2013, 17:44

buna

MotanLaOale 1

09.01.2013, 18:32

Bya Ralu 1

09.01.2013, 20:05

buna

Doralinda 1

09.01.2013, 20:51

Eduard, motanel, by, va multumesc ptr aprecieri!

Doralinda 1

09.01.2013, 20:52

Ianculubita, e o painica buna, copiiilor mei le place, ei sunt "juriul" meu!

Corinuta 1

10.01.2013, 18:50

Buna si frumoasa!

Doralinda 1

10.01.2013, 20:58

Multumesc corina!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paine rustica cu nuci si chimen (fara gluten)