Paine umpluta

de Miha in Piine, 10 Mar 2010 | 6085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 230 g faina alba
  • 15 ml ulei de masline
  • 150 ml apa calduta
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • Pentru umplutura:
  • masline
  • cascaval
  • sunca de pui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine umpluta:

Pentru ca nu am tava mare de aragaz, mi-a ramas o buna bucata de aluat de la Focaccia alla genovese. Astfel ca am hotarat sa pun in practica painea celor de la Good Food, paine care mi s-a parut a fi foarte apetisanta. Si chiar este. :))

Aluatul se prepara la masina de paine, amestecand mai intai ingredientele lichide, apoi pe cele solide. Se lasa la dospit 1 ora.

Aluatul se intinde pe masa unsa cu putin ulei, iar deasupra pe 2/3 din suprafata foii se presara ingredientele pentru umplutura taiate marunt. Se ruleaza, iar ruloul obtinut se pune intr-o tava unsa cu ulei. Se mai lasa la crescut 20 de minute, apoi se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste.

Cand am scos-o din cuptor am uns-o cu putin ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Miha 1

10.03.2010, 09:58

Fluturas, hai sa-i lasam si lui Muffy o bucatica, pupa Miha pe el, pe falcute.

madi_marin 1

10.03.2010, 13:52

Muffy...ce e ? pisoi? il pup si eu ca imi sunt dragalase animalutele si ii dau si bucatica pe care mi-o da Miha....daca mi-o da....

ionela2682 1

11.03.2010, 20:45

yami,yami ce painica frumoasa !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paine Indiana "Poori"