Paine umpluta

de simona72 in Piine, 8 Feb 2014 | 4321 vizualizari

 

Inspiratie mi-a fost din nou Irina....mi-a facut o pofta nebuna cand am vazut reteta asta... Noi am mancat la micul dejun cu iaurt si ne-a mai ramas si ceva pt pachet...

 

INGREDIENTE

  • pt aluat am folosit jumatatea ramasa de la reteta de Empanadas:http://www.bucataras.ro/retete/empanadas-cu-ciuperci-si-carne-de-pui-56685.html
  • pt umplutura:
  • 200 gr mozzarela(7-8 felii)
  • 7-8 felii de rosii uscate din conserva
  • frunze proaspete de rozmarin
  • piper
  • ulei din conserva de rosii uscate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine umpluta:

Aluatul ramas de la gustoasele empanadas, l-am intins pe masa de lucru unsa cu putin ulei. Am taiat feliile de mozzarela pe jumatate, la fel si feliile de rosii uscate. Am pus peste aluat felii de rosii, peste rosii felii de mozzarela, frunzulite de rormarin. Am facut sul aluatul cu umplutura in mijloc, l-am pus intr-o tava de chec unsa cu putin ulei, am presarat deasupra putin piper si ulei din conserva de rosii. Am uns bine painea cu ulei, am mai lasat painea sa creasca 15 minute si am dat tava la cuptorul incins la 180 grade pt 25 minute. Lasam putin sa se racoreasca painea, apoi portionam si servim. Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paine umpluta 296699
retete culinare - Paine umpluta 296700
retete culinare - Paine umpluta 296701
retete culinare - Paine umpluta 296702
retete culinare - Paine umpluta 296703
retete culinare - Paine umpluta 296704
retete culinare - Paine umpluta 296705
retete culinare - Paine umpluta 296706

COMENTARII (27)

simona72 1

09.02.2014, 19:01

Chiar delicioasa Cori!

deyutzky 1

09.02.2014, 20:41

ce buna trebuie sa fie

Bya Ralu 1

31.03.2014, 06:11

o idee buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: