Painica cu seminte de dovleac, chia si mac

de Bucataras Diana in Piine, 6 Noi 2016 | 3009 vizualizari

 



In sfarsit ma odihnesc dupa atata framantat... :P Traiasca masina de paineeee. :D Nu prea este o reteta dar a iesit atat de frumoasa si de gustoasa incat nu m-am putut abtine sa nu o impart cu voi. Reteta este pentru o painica de un kilogram.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei;
  • 330 ml apa calduta;
  • 1 1/2 lingurita sare;
  • 1 lingura zahar;
  • 2 linguri lapte praf;
  • 605 g faina;
  • 1 1/2 lingurita drojdie uscata;
  • cca 50 g seminte dovleac;
  • cca 3 linguri chia;
  • cca 3 linguri mac.
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painica cu seminte de dovleac, chia si mac:

Punem ingredientele,mai putin semintele, in cuva masinii de paine,neaparat in ordinea scrisa, setam programul dorit si ne inarmam cu nitica rabdare. Cam dupa 20 de minute punem si semintele ( asa este programul masinii mele) si ne vedem de treaba. :) Cand se termina programul scoatem painica si asteptam sa se raceasca. Pofta buna!

TIPS-URI

1

parerea mea: daca nu aveti deja, investiti intr-o masina de facut paine...

2

masurile, lingura si lingurita sunt cele din dotarea masinii

3

e bine sa scoateti painea cat mai repede din masina pentru a nu se umezi

Daca ti-a placut reteta noastra "Painica cu seminte de dovleac, chia si mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

06.11.2016, 09:41

deyutzky 1

06.11.2016, 09:50

Super painica!

CameliaR 1

06.11.2016, 10:26

Imi place painica ta pentru ca ai folosit un mix de seminte, iar asta ma incanta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Black panini cu ciuperci si verdeturi uscate