Painici cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 12 Noi 2014 | 5338 vizualizari

 

Multumesc Ligia pentru reteta,

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 5 linguri zahar
  • 170 ml lapte
  • 1 plic drojdie escata
  • 50 g unt
  • esenta de vanilie
  • ciocolata
  • 1 ou
  • 1 plic de zahar vanilat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu ciocolata:

Intr-un bol amestecam laptele caldut,drojdia si zaharul,lasam la dospit 30 min,

Cernem faina intr-un lighean,adaugam,laptele,zaharul,esenta,mixam cu mixerul 5min dupa care adaugam untul la temperatura camerei taiat bucati,un praf de sare, dupa care mai amestecam 10 min dupa care acoperim si lasam la dospit o ora,

Dupa ce a crescut presam compozitia pentru a scoate aerul,compozitia o impartim in 10 bucati,

Lu-am fiecare bucata o intindem dupa are adaugam bucatele de ciocolata,si rulam obtinand o mini bagheta,

Fiecare bagheta o crestam cu un  cutit si lasam la dospit cca 30 min in tava,

Batem oul cu zaharul vanilat dupacare le ungem,

Dam la cuptorul incalzit cca 20 min,pana se rumesc frumos,

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Painici cu lapte si pepite de ciocolata