Painici din aluat de bere umplute cu sunca si cascaval

de lilik in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2012 | 4762 vizualizari

COMENTARII (19)

Geanina87 1

09.11.2012, 20:33

vreau si eu...sunt sigura ca e tare bun

T I M E A 1

09.11.2012, 20:33

Si eu m-am gandit deja la alte variante, sunca, cascaval si cu legume pt aceste painici Foarte frumoasa ti-au iesit

- Andreea - 1

09.11.2012, 20:34

bun...

Mitinita 1

09.11.2012, 20:38

fain ca descoperiti si alte variante

Rocsi 1

09.11.2012, 20:41

Cat de faine

diaconta 1

09.11.2012, 20:46

ma cam tentati cu aluatul asta

Merisor 1

09.11.2012, 20:50

Super ti-au iesit!

MotanLaOale 1

09.11.2012, 20:55

ANNA_46 1

09.11.2012, 21:04

Super delicioase

Corinuta 1

09.11.2012, 21:18

Foarte bun aluatul, merge cu orice umplutura

Ina 1

09.11.2012, 21:26

arata ffff bine!

Angelina_Elena 1

09.11.2012, 21:57

si eu ma gandeam in seara asta la aluat de bere cu umplura de pui! Ti-au iesit superbe painicile!

RuxyRux 1

09.11.2012, 22:13

Si frumoase si gustoase!

MIUTA 1

09.11.2012, 23:45

alba_zori 1

10.11.2012, 19:32

minunate painici chifle,poti deschide un restaurant draga mea cu atatea cunostinte si cu talentul tau ai aveam mult succes,te pup

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:05

Dana_Retetegg 1

23.11.2012, 00:07

CarmenBlue 1

22.05.2013, 10:44

de facut, neaparat

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor