Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Niste painici super pufoase,delicioase,excelente in ghiozdanelul copilului la scoala sau la servici;un sandvis gata facut,numai bun de savurat
Batem oul cu un praf de sare si zahar;drojdia dizolvata cu putin lapte,le rasturnam in vasul cu faina cernuta,incorporam laptele,amestecam bine,daca e nevoie mai adaugam lapte pentru un aluat de paine;framantam aluatul cu unt topit cateva minute iar cand nu se mai lipeste de palme,facem o sfera,acoperim si lasam sa creasca;in acest timp,amestecam branza rasa daca e telemea cu ouale batute
Dupa ce aluatul a crescut,rupem bucati egale,aplatizam in palme,pe mijloc punem 1lingura de umplutura,strangem bine aluatul in jurul umpluturii apoi le punem intr-un vas uns cu unt sau hartie de copt;deasupra painicilor rasturnam oul batut cu iaurt si lasam la cuptor 30-40min iar dupa ce s-au racit putin le scoatem.
1
umplutura nu trebuie sa fie moale pentru ca la cuptor va iesi din aluat
2
optional puteti adauga zahar in branza
3
aceste painici pot fi umplute si cu alte ingrediente:diferite preparate calite sau ciuperci
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult