Palanet ca pe la Cluj

de RuxyRux in Prajituri, 29 Noi 2010 | 16167 vizualizari

 

Ce faci cand ti-e pofta de o placinta cu branza? O faci...reteta de pe la Cluj ,apartine lui Adi Hadean multumesc si jos palaria pentru retetele tale minunate!

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina
  • 1 ou
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 250 ml lapte caldut
  • 10 gr drojdie
  • 3 linguri lapte caldut  
  • branza telemea 500 gr
  • 3 oua
  • o cana zahar
  • o esenta vanilie
  • o esenta rom
  • coaja de lamaie    
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palanet ca pe la Cluj:

Se framanta un aluat moale si se lasa o ora la dospit.

Se imparte in doua bucati.

Se ung mainile cu ulei si se intinde foaia in tava.

Branza telemea se amesteca cu ouale zaharul si esentele, se aseaza in tava iar deasupra se pune foaia cealalta.

Se incinge cuptorul la 180 grade si se pune placinta pentru 20 de min...se scoate se stropeste cu apa rece si se mai pune inca zece minute. Se serveste cu mare mare placere!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Palanet ca pe la Cluj" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta de queso