Palariuta Galbena

de epurasha2bb in Porc, 11 Mar 2010 | 4005 vizualizari

COMENTARII (18)

Oana 1

11.03.2010, 15:15

Ce draguta e Cred ca e tare buna!!

mihaelar63 1

11.03.2010, 15:21

azi -maine o sa ne surprinzi cu ,, lacul lebedelor'' , sculpturi in morcovi si plachari cu orez , sau turnul din Pisa ?

ramo_cata 1

11.03.2010, 15:39

si jos palaria

epurasha2bb 1

11.03.2010, 17:21

mersi Oana!

epurasha2bb 1

11.03.2010, 17:22

mihaela63 vad ca ai tras o ocheada pe blogul meu

epurasha2bb 1

11.03.2010, 17:22

mersi rama-cata

rivka 1

11.03.2010, 19:04

vai ce dragutz asta trebuie sa o fac si eu sa o incerc, mama mama ce idei frumoase pe site-ul asta.

Bucataras Dragos 1

11.03.2010, 19:44

mamaliga la putere

epurasha2bb 1

11.03.2010, 20:23

daca nu facem Miss Mamaliga tot degeaba!

rivka 1

11.03.2010, 20:36

epurasha ce poza faina ti-ai pus la avatar

Teo 1

11.03.2010, 22:38

am vazut ''palarioara''tiramisu, iar acum vad o ''palarioara''mamaliga; Epuras, esti ''cam coconas''?

epurasha2bb 1

12.03.2010, 11:37

mersi rivka!

epurasha2bb 1

12.03.2010, 11:39

Teo pai cum am zis si in introducerea retetei, chiar am combinat ideea Anei de palaioara cu cea a lui Dragos de la mamaliga Colosseum si cu umplutura de la mine si iesit o reteta delicioasa!

Bunica 1

12.03.2010, 14:37

Mai, mai ce-ti mai trece prin cap ! Superba palarie, dar e de unica folosinta si te baga la cheltuiala.

Bucataras Dragos 1

12.03.2010, 14:59

felicitari

epurasha2bb 1

25.03.2010, 08:59

multumesc Bunica , multumesc Dragos!

adnas54 1

30.03.2010, 21:59

pe moment am crezut ca-i tort... super ideea.

epurasha2bb 1

31.03.2010, 09:09

mersi adnas54!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Filet de porc à la Wellington