Palmierii dulci

de nadina73 in Dulciuri, 28 Iul 2010 | 9979 vizualizari

 

rapid,usor de preparat si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 500 g foIetaj congelat(un pachet cu 2 foi)
  • 1/2 cana zahar
  • 1 lingura scortisoara macinata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmierii dulci:

Se lasa foaia de foIetaj sa se dezghete putin .

Zaharul se amesteca cu scortisoara  macinata

Se intinde un strat subtire de zahar cu scortisoara peste care se pune foaia de foIetaj se taseaza putin sa se prinda zaharul de foaia dupa care se ruleaza din doua parti.

Se taie cu un cutit bucatele de 1-2 cm se dau prin zaharul cu scortisoara dupa care se pun in tava cu hartie ,se da tava la cuptor pentru 10 minute la 200 grade dupa care se scot si se intorc si pe cealalta parte si se mai da 5 minute tava la cuptor.

Un desert foarte rapid si foarte gustos

PS:pe la 2 am facut si acuma nu mai e......................e foarte adevaraT ca ies 30-32 bucatele mai mici

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Palmierii dulci 43622
retete culinare - Palmierii dulci 43623
retete culinare - Palmierii dulci 43624
retete culinare - Palmierii dulci 43625
retete culinare - Palmierii dulci 43626
retete culinare - Palmierii dulci 43627
retete culinare - Palmierii dulci 43628
retete culinare - Palmierii dulci 43629
retete culinare - Palmierii dulci 43630
retete culinare - Palmierii dulci 43631
retete culinare - Palmierii dulci 43632

COMENTARII (32)

nadina73 1

02.08.2010, 00:41

danis 1

04.08.2010, 16:51

jolygina 1

09.08.2010, 14:52

deliciosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!