Palmierii... mei

de kamy in Dulciuri, 22 Oct 2010 | 5304 vizualizari

 

usor de facut si bun

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat foietaj
  • 1 pahar zahar
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 ling.scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmierii... mei:

Intr-un castronel amestecam zaharul,zaharul vanilat si scortisoara.

Intindem foaia(dupa ce am lasat-o sa se dezghete) si presaram zaharul parfumat pe toata suprafata, presam bine cu facaletul,intoarcem foaia si ...procedam la fel. Incepem sa pliem aluatul. Cate un sfert din latime,din  ambele parti spre centru,am presarat iar putin zahar si iar am presat cu facaletul. Cand ajungem la mijlocul foii,unim cele doua fasiute intr-una singura(le-am suprapus).Presam bine cu facaletul si taiem fasia de aluat in bucati cam de 1 cm,pe care le punem in tava de cuptor cu hartie de copt. Le lasam in cuptorul incins in prealabil pana se rumenesc putin pe partea pe care stau,dupa care le intoarcem si le mai lasam 5 min.

TIPS-URI

1

Am uitat sa fac poze de la inceput,dar sper sa ma fi exprimat pe intelesul tuturor,daca nu,scuzati(oricum mai sunt multe retete de palmieri)

2

In tava,bucatile de aluat trebuie puse la distanta de 5 cm deoarece cresc

3

Sa aveti grija la copt... partea de jos sa fie rumenita putin dupa care le intoarceti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmierii... mei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mucenici in caramel