Pancake a la`Jamie Oliver

de Constelatialeu in Dulciuri, 31 Mai 2016 | 376 vizualizari

 

M-am dat si eu in barci cu Jamie asta.....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 120 g faina
  • 5 lingurite zahar
  • 1 lingurita praf de copt cu sofran
  • 140 ml lapte
  • 1 pliculet vanilie bourbon
  • un praf de sare
  • ulei pentru tigaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancake a la`Jamie Oliver:

Albusurile cu un praf de sare le mixam bine pana obtinem o spuma tare. Galbenusurile cu zaharul si vanilia bourbon le mixam pana se albesc, apoi adaugam laptele, omogenizam. Cernem faina amestecata cu praful de copt peste mixtul de mai sus, omogenizam. Incorporam albusurile batute spuma, cu miscari lente de jos in sus. Punem la incins tigaia de clatite, apoi o ungem cu ulei si cu ajutorul unui polonic formam pancake-ul, lasam sa s erumeneasca pe o parte si apoi intoarcem pe partea cealalta. Servim cu crema de ciocolata sau diverse dulceturi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pancake a la`Jamie Oliver 445324
retete culinare - Pancake a la`Jamie Oliver 445325
retete culinare - Pancake a la`Jamie Oliver 445326
retete culinare - Pancake a la`Jamie Oliver 445327
retete culinare - Pancake a la`Jamie Oliver 445328
retete culinare - Pancake a la`Jamie Oliver 445329
retete culinare - Pancake a la`Jamie Oliver 445330
retete culinare - Pancake a la`Jamie Oliver 445331
retete culinare - Pancake a la`Jamie Oliver 445333
retete culinare - Pancake a la`Jamie Oliver 445335

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (11)

-Licurici- 1

01.06.2016, 09:44

Tare bune unt!

mirela0911 1

01.06.2016, 13:40

Bune pancake-urile astea!

Rocsi 1

01.06.2016, 21:39

Imi plac mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55