Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pancakes din nou....dar ce poate fi mai placut decat sa iti miroasa casa a prajituri, a vanilie si rom...a caramel si iarna?
Si pe langa toate astea sa stai apoi cuibarit in fata tv-ului ( sau chiar cu o carte in mana ) cu cana de ciocolata calda in mana si clatitele langa???...asa am rafatat-o eu pe surioara mea mai mica azi ( ca ma tot ruga de vreo saptamana sa ii fac pancakes)..
De inspirat , m-am inspirat tot de pe Bucataras...( de la Eclerash)
Laptele,ouale,zaharul , untul si sarea se pun intr-un vas si se mixeaza.Apoi adaugam si faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.Luam apoi cu un polonic aluatul si il turnam intr-o tigaie teflonata, unsa cu ulei ( foarte putin ) si incinsa in prealabil pe focul de la aragaz.
Intocmai ca si la clatite, vom incerca sa acoperim intreaga suprafata a tigaii cu aluat. Cand se pot dezlipi, aceste pancakes se intorc cu o paleta de lemn si se coc uniform
Le servim cu dulceata, miere sau finetti; eu am avut un toping de caramel , cumparat de prin Carrefour si le-am stropi din belsug cu acesta. Delicioase!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult