Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Batem bine ouale,adaugam uleiul,zaharul vanilat,sarea, putin lapte,adaugam branza si bagam blenderul vertical in functiune,ca sa obtinem o compozitie fina.Adaugam lapte,faina amestecata cu praful de copt,dulcele de leche si iara lapte pana obtinem o compozitie mai groasa decat cea de clatite.Punem stafidele si coaja de lamaie si amestecam cu o lingura.Lasam 30 min in frigider.
Asezam tigaia de clatite pe foc,cand e incinsa bine,o ungem cu putin ulei si punem cu un polonic(mai mic)compozitie,in mijlocul tigaii.Cand se fac basicute pe suprafata clatitei,se intoarce.
Intre clatite(nu au iesit f dulci)am pus gem de capsuni,de afine,frisca deasupa si sirop de capsuni.
Pofta buna!!!!
1
la 1\4 din compozitie ,am mai adaugat lapte si am facut cateva clatite normale,pe care le-am umplut...unele cu gem de capsuni si frisca si unele cu nutella si banane
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult