Pancakes cu capsuni si fulgi de ovaz

de ela in Dulciuri, 17 Mar 2016 | 443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr faina
  • 60gr fulgi de ovaz
  • 2 1/2 lingurite praf de copt
  • 1lingura zahar(eu am pus doua linguri de indulcitor eritrit)
  • 1varf cutit sare
  • 1 1/2 cani lapte rece
  • 1ou mare
  • 2linguri unt 1cana de capsuni
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancakes cu capsuni si fulgi de ovaz:

Topim untul la microunde cateva secunde si lasam sa se raceasca.
Capsunile le spalam si le sfaramam cu o furculita si le punem la scurs intr-o sita.
Fulgii de ovaz ii macinam ca sa fie pulbere.
Amestecam faina, fulgii de ovaz, praful de copt, zaharul si sarea intr-un castron. Adaugam apoi oul, untul topit si laptele si omogenizam bine compozitia. Adaugam si capsunile si amestecam usor. Lasam la frigider vreo 15minute.
Eu am pregatit clatitele la Panini Maker de la Breville, dar mai rapid se fac intr-o tigaie neaderenta.

Punem in tigaie cu un polonic mai mic gramajoare si lasam pana se formeaza bule, apoi intoarcem.
Servim cu gem, calde.

 

RETETA IN IMAGINI

Pancakes cu capsuni si fulgi de ovaz-0
Pancakes cu capsuni si fulgi de ovaz-1
Pancakes cu capsuni si fulgi de ovaz-2
Pancakes cu capsuni si fulgi de ovaz-3
Pancakes cu capsuni si fulgi de ovaz-4
Pancakes cu capsuni si fulgi de ovaz-5
Pancakes cu capsuni si fulgi de ovaz-6
Pancakes cu capsuni si fulgi de ovaz-7

COMENTARII (25)

laura_n 1

18.03.2016, 00:15

dau si eu comanda pentru dimineata? ;; )

ela 1

18.03.2016, 00:23

tu poti sa dai comanda,nu te opreste nimeni ) dar nu stiu daca o sa ma trezesc la timp si s-ar putea sa ramai nemancata

Andreea Caroline 1

18.03.2016, 17:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04