Pancakes cu sunca, ardei si masline

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2015 | 4534 vizualizari

 

Mi-am luat un ajutor de nadejde in bucatarie si l-am pus la treaba inca din prima zi. Este vorba despre Breville Panini Maker de care sunt foarte incantata. Am preparat pentru micul dejun aceste pancakes-uri, din care abia am reusit sa salvez cateva pentru a le face poza. 

 

INGREDIENTE

  • 2 oua mari
  • sare, piper dupa gust
  • 50 g sunca
  • 1/2 ardei gras rosu
  • masline negre
  • 200 ml lapte
  • 1/2 lgt bicarbonat de sodiu
  • 5 lg ulei
  • faina cat cuprinde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancakes cu sunca, ardei si masline:

Intr-un bol se mixeaza ouale bine cu sarea si piperul. Sunca se taie cubulete, la fel si ardeiul gras, iar maslinele se feliaza. Toate acestea se pun peste oua, se adauga uleiul si se toarna laptele apoi faina cu bicarbonatul de sodiu, mixand continuu pentru a nu face cocoloase. Faina se adauga pana se obtine un aluat putin mai gros decat cel de clatite. Se omogenizeaza bine si se lasa sa se odihneasca putin aluatul.

Intre timp se conecteaza aparatul la sursa de curent iar cand ledul ne indica faptul ca plitele sunt calde, se ia cu o lingura din aluat si se aseaza pe plita aplatizand putin. Se preseaza cele doua plite si se lasa sa se coaca in funtie de cat dorim. 

Se scot pe o farfurie, se rade cascaval deasupra si se serveste alaturi de o cana cu lapte sau iaurt (asta daca mai apucati!).

Pofta buna!

Asa, ca de inceput, sunt tare multumita de Mr. Panini. :D

 

TIPS-URI

1

Se pot prepara aceste pancakes-uri cu orice fel de umplutura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancakes cu sunca, ardei si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

miki_a 1

05.12.2015, 05:36

De revista! Sa folosesti cu drag noua achizitie!

anca_rm 1

08.12.2015, 13:38

un deliciu

Panacris 1

08.05.2016, 09:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite aperitiv, cu malai in aluat si umplutura de pizza