Pandispan

de - Andreea - in Prajituri, 1 Iul 2013 | 6734 vizualizari

COMENTARII (40)

Miha 1

01.07.2013, 15:26

Sidy 1

02.07.2013, 08:20

Bun,bunut !

Dianaaa 1

02.07.2013, 10:30

doamne.... as manca non-stop pandispan il iubeeeesc... doar ca nu prea pot ca sunt la dieta

45321768 1

02.07.2013, 11:44

cum adica frecam galbenusurile cu ulei ??? si se poate si in tava normala ptr.ca nu am tava de chec???

- Andreea - 1

02.07.2013, 11:50

Adica amesteci bine galbenusurile cu uleiul ... se poate face si in tava normala,rotunda...gustul va fi acelasi

45321768 1

02.07.2013, 12:30

aa....am inteles ! mersi mult :* voi trece imediat la treaba !!!!

- Andreea - 1

02.07.2013, 15:14

45321768 1

02.07.2013, 16:13

si daca nu am spatula se poate cu o lingura sau tel ceva ???

diaconta 1

02.07.2013, 16:15

45321768)) parca ai fi agentul 007 dupa ID,poti sa folosesti un tel daca nu ai spatula

45321768 1

02.07.2013, 16:21

la ce te referi ca parca as fi agentul 007 dupa id ? offf.... mie mi-a iesit mai lichid asa nu cum se vede in poza solid....oare dece???

diaconta 1

02.07.2013, 16:26

ma refer la faptul ca ai un ID interesant si greu de retinut
daca a iesit mai lichid,ori nu ai batut albusurile destul,ori nu l-ai copt destul,cred eu.
Bun venit in comunitatea noastra,acum nu stiu daca sa pun sau

45321768 1

02.07.2013, 16:35

pai dar eu nu l-am pus la copt ....am pus galbenusurile si faina am amestecat cu telul dar este lichida ....

45321768 1

02.07.2013, 16:39

aa ) pai poti pune ce vrei ! eu le pun pe amundoua

diaconta 1

02.07.2013, 16:40

inseamna ca s-au "lasat" albusurile cand ai pus restul ingredientelor.Se mai intampla,nu prea vad ce ai putea sa faci decat sa mai adaugi faina,dar nu va mai iesi pufos

- Andreea - 1

02.07.2013, 19:11

Poate ai gresit cind ai amestecat albusurile cxu celelalte igrediente.rTrebuie amestecat foarte usor si doar de jos in sus !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu piersici