Pandispan cu branza, visine si bezea

de madi_marin in Prajituri, 16 Oct 2010 | 10693 vizualizari

COMENTARII (23)

gaby_duceag 1

16.10.2010, 13:22

ok, a doua zi tai, in prima pot rupe cu mana, da?)))

madi_marin 1

16.10.2010, 13:23

gaby... ce nerabdatoare mai esti.... poti sa rupi , dar macar sa nu fie fierbinte....

Corinuta 1

16.10.2010, 13:24

Madi telemea nesarata pui?eu cand zic telemea ma gandesc la branza sarata...........

gaby_duceag 1

16.10.2010, 13:24

eii..ca dac-o fi nu po' sa suflu'?)))))

madi_marin 1

16.10.2010, 13:39

Corina.....branza sarata....asa am pus-o, nu dulce.... imi place combinatia de dulce...sarat...acrisor..... dar poti sa incerci cu branza dulce sau cas daca va place mai mult.....

madi_marin 1

16.10.2010, 13:42

gaby....sufla , sufla bine sa nu frigi deshtele.... ce vocabular am....rusine

gaby_duceag 1

16.10.2010, 13:45

madiii, daaaaa, si mie imi place mult de tot combinatia dulce/sarat!!! cu acrisoru' inca n-am incercat

madi_marin 1

16.10.2010, 13:56

gaby...sa incerci...e minunata....

Corinuta 1

16.10.2010, 15:36

Mai, eu asa combinatiune n-am facut inca.........si am mai vazut la o praji de-a ta, da' m-am gandit ca nu se poate, ii fi gresit

ionix 1

16.10.2010, 15:41

ce frumoasa e... bronzata asa putin

lilik 1

16.10.2010, 16:25

maria_claudia 1

16.10.2010, 16:47

madi_marin 1

16.10.2010, 17:04

corina...sa incerci....ca altfel nu ai cum sa iti dai seama de gust.... asa ii spun si lui fi-mea cu care am o maaaaare problema...nu mananca....aproape deloc....si aproape nimic....

madi_marin 1

16.10.2010, 17:05

ionix...ma bucur ca iti place....

madi_marin 1

16.10.2010, 17:06

lilik, mariaclaudia.....haideti repede ca mai e fooooaaaarte putina....

diaconta 1

16.10.2010, 17:14

5 furci,da' nu-nteleg de ce ai facut asa putin din bunaciunea asta

madi_marin 1

16.10.2010, 17:34

dia...multumesc pentru furcu.... cand nu am musafiri...fac putin, ca nu am pentru cine....

Bucataras Medi 1

16.10.2010, 18:47

Madi, asa vrei tu sa slabesti, cu asemenea bunaciuni?.............

madi_marin 1

16.10.2010, 19:20

medi...pe cuvantul meu de bucatarasa...nu am papat decat o bucatica, adica....jumatate din praji din poza....restul....am dat-o cadou....

mena29 1

16.10.2010, 21:02

Laly 1

17.10.2010, 00:36

Si pentru mine o bucatica

Oana 1

17.10.2010, 20:36

Ce bine arata

nadina73 1

17.10.2010, 23:00

tare bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Black Mini-Pavlova