Pandişpan cu caise

de diaconta in Prajituri, 5 Aug 2012 | 4386 vizualizari

COMENTARII (38)

diaconta 1

05.08.2012, 22:31

Paula,aveam de recuperat

diaconta 1

05.08.2012, 22:32

Rocsi,sa vii sa-ti dau ca mai este

laura_n 1

05.08.2012, 22:33

) ai cantarit ouale
buna prajitura, ce harnica ai fost

diaconta 1

05.08.2012, 22:35

Laura asa e reteta asta,pe cantarite ))

LUK 1

06.08.2012, 09:17

vezi ce ziceam de pandispan cu prune..e pe lista sapt asta..(daca trec caldurile )

Miha 1

06.08.2012, 12:08

Cantarite cu coaja sau fara coaja? Cand erau reci sau cand erau calde? Proaspete sau mai vechi?

diaconta 1

06.08.2012, 13:03

Miha,du-te-n treaba ta,nu mai imbarliga lumea
la libera alegere

Miha 1

06.08.2012, 13:07

Bine, ma duc. Da' sa stii ca mai vin din cand in cand... poate mai gasesc vro branza!

diaconta 1

06.08.2012, 13:09

acu' mi-au dat doua peste ochi....branze adica
tulai ca oi castiga fara sa vreau

Miha 1

06.08.2012, 13:12

mamaieelena 1

06.08.2012, 17:21

super prajitura

Sim0na 1

07.08.2012, 14:08

2 portii mari, te rog!!

diaconta 1

07.08.2012, 22:10

Sim0,tot cu pofte? ))
doua cerute si una bonus,bine-i???

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi si crema de vanilie