Pandispan cu caise

de Bya Ralu in Prajituri, 2 Iul 2013 | 7924 vizualizari

 

Reteta este luata de la scumpa mea Ruxy >:D<

 

INGREDIENTE

  • 8 oua+ 1 albus
  • 8 linguri de zahar+1 lingura zahar brun
  • 8 linguri de faina
  • 8 linguri de ulei
  • 500 g caise
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • un praf se sare
  • un praf de scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu caise:

Caisele se taie feliute subtiri se pun intr-un castron,acoperite cu 1 lingura de zahar brun si se lasa in frigider pana a doua zi.

Albusurile se separata de galbenusuri,se pun in castroane diferite.Albusurile se bat spuma cu esenta de vanilie si zaharul,iar galbenusurile se amesteca cu uleiul.

Peste galbenusurile amestecate cu ulei se pune jumatate din compozitia de albusuri spuma,faina si praful de copt,praful de sare si scortisoara,se amesteca bine,dupa care se adauga jumatatea de albusuri ramasa.

Intr-o tava rotunda(cu fun detasabil) pune hartie de copt,iar pe margini ungem cu ulei.

Adaugam compozitia si punem caisele deasupra in toata tava.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 30 minute.

Se verifica cu scobitoarea daca este gata.

Se lasa sa se raceasca,dupa care se scoate fundul detasabil,si se rastoarna pe o farfurie.

Se orneaza cu felii de caise

 

 

 

TIPS-URI

1

Optional se pudreaza cu zahar pudra

2

Se orneaza cu felii de caise

RETETA IN IMAGINI

Pandispan cu caise-0
Pandispan cu caise-1
Pandispan cu caise-2
Pandispan cu caise-3
Pandispan cu caise-4
Pandispan cu caise-5
Pandispan cu caise-6

COMENTARII (69)

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 15:07

delicios

Bya Ralu

Bya Ralu 1

28.10.2013, 19:58

babi5

babi5 1

21.12.2013, 10:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!