Pandispan cu capsuni si frisca

de MIUTA in Prajituri, 20 Iun 2011 | 3116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • capsuni
  • 200 ml frisca
  • coaja si sucul de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni si frisca:

Am pregatit un aluat de pandispan.

Am batut separat albusul cu cele 4 linguri de zahar.

Am adaugat galbenusurile si am mixat inca putin.

Am adaugat praful de copt stins in sucul de lamaie,coaja de lamaie,vanilia si uleiul.

Am amestecat foarte usor si la sfarsit am adaugat faina amestecand usor.

Am pus compozitia intr-o cratita unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Intre timp se incalzeste cuptorul.

Capsunile se taie in doua sau in patru si se scufunda in coca.

Tava se baga la cuptor la foc mediu si se tine cca 30 minute.

Se face testul cu scobitoarea sa vedem daca este copt pandispanul.

Se scoate din cuptor si se pune la racit.

Dupa ce s-a racit pandispanul se scoate cu grija din tava.

Se serveste cu frisca si sirop de capsuni.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pandispan cu capsuni si frisca 111172
retete culinare - Pandispan cu capsuni si frisca 111173
retete culinare - Pandispan cu capsuni si frisca 111174
retete culinare - Pandispan cu capsuni si frisca 111175
retete culinare - Pandispan cu capsuni si frisca 111176
retete culinare - Pandispan cu capsuni si frisca 111177
retete culinare - Pandispan cu capsuni si frisca 111178
retete culinare - Pandispan cu capsuni si frisca 111179
retete culinare - Pandispan cu capsuni si frisca 111180
retete culinare - Pandispan cu capsuni si frisca 111181
retete culinare - Pandispan cu capsuni si frisca 111182
retete culinare - Pandispan cu capsuni si frisca 111183

COMENTARII (12)

Rux 1

21.06.2011, 19:31

Muuult imi place

lilik 1

23.06.2011, 15:22

delicios

adry88 1

02.07.2011, 16:48

un deliciu imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55