Pandispan cu cirese

de T I M E A in Prajituri, 15 Iun 2013 | 7806 vizualizari

 

Am facut un pandispan gustos cu aceste cirese care asa simple nu mi s-au parut extraordinare, dar in prajitura au fost foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 150 gr zahar
  • 175 gr faina
  • 6 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 450 gr cirese cantarite fara samburi
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese:

Mai intain pregatim ciresele, adica le spalam si le scoatem samburii.

Mixam ouale intregi cu un praf de sare pana se deschid la culoare. Adaugam zaharul si mixam in continuare pana pana ouale devin spuma. Punem uleiul si mixam. La final incorporam faina amestecata cu praful de copt, folosind o spatula.

Turnam compozitia intr-o tava potrivita tapetata cu hartie de copt si asezam deasupra ciresele.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 30 de minute.

Scoatem tava din cuptor si lasam prajitura in tava pana se raceste usor.

Dupa ce s-a racit putin, pudram cu zahar pudra vanilat apoi feliem si servim.

Recunosc ca noi am mancat jumatate de prajitura cand era inca calduta.

Cam asa sunt aceste prajituri, le si facem repede dar la fel de repede se si mananca.

 

 

TIPS-URI

1

La fel de bun e acest pandispan si cu visine

2

Cand scoateti prajitura din cuptor sa o lasati intr-un loc cald ca sa nu se lase blatul. Se poate lasa chiar si in cuptorul cu usa deschisa si focul orprit timp de 5 minute

RETETA IN IMAGINI

Pandispan cu cirese-0
Pandispan cu cirese-1
Pandispan cu cirese-2
Pandispan cu cirese-3
Pandispan cu cirese-4
Pandispan cu cirese-5
Pandispan cu cirese-6
Pandispan cu cirese-7
Pandispan cu cirese-8
Pandispan cu cirese-9
Pandispan cu cirese-10

COMENTARII (36)

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

23.05.2014, 08:30

Il voi incerca astazi

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

23.05.2014, 21:21

A iesit suuuuuuuuper bun !!!

T I M E A

T I M E A 1

23.05.2014, 22:41

Andreea ma bucur tare mult ca iti place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!