Pandispan cu cirese

de Andreea Caroline in Prajituri, 24 Mai 2014 | 5998 vizualizari

 

Este sezonul cireselor ,a capsunelor....a aromelor :) ... Mi-a placut atit de mult pandispanul cu cirese prezentat de Timi ( Timea) incat am zis ca trebuie sa fac si eu .Se face atit de repede....cu ingrediente putine...Sa spun ca a iesit atit de bun....pufos,aromat....perfect in acest sezon >:D< .Multumesc Timi pentru reteta >:D< .... Trebuie incercat !!! Garantez ;)

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 150 gr faina alba tip '00'
  • 1\2 plic praf de copt
  • 6 linguri cu ulei de floarea soarelui
  • 200 gr cirese
  • zahar pudra ( optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese:

Spalam ciresele,le rupem codita si le scoatem samburii.

Punem intr-un bol ouale intregi impreuna cu un praf de sare.Mixam la viteza maxima pana ce se deschid usor la culoare.

Adaugam zaharul si mixam in continuare la viteza maxima pana ce ouale devin spuma.

Punem uleiul si mixam ,

Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam la compozitia de oua amestecand usor cu o spatula.

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt ( sau ungem cu unt si tapetam cu faina) .Turnam compozitia si asezam la suprafata ciresele.

Punem tava la cuptorul incalzit in prealabil la 175 grade pentru 20-25 minute.

Scoatem tava din cuptor si lasam pandispanul in tava pana ce se raceste usor.

Dupa plac se poate pudra cu zahar pudra.Feliem si servim ! 

 

 

TIPS-URI

1

Un sfat bun citit la Timi : cand scoatem prajitura din cuptor sa o lasam la loc cald, ca sa nu se lase blatul.Putem sa il lasam chiar in cuptor cu usa deschisa pentru 5 minute.

2

La fel de bun si aromat este acest pandispan inlocuind ciresele cu visine.

3

Dupa placere puteti mari cantitatea de cirese .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pandispan cu cirese 321571
retete culinare - Pandispan cu cirese 321572
retete culinare - Pandispan cu cirese 321573
retete culinare - Pandispan cu cirese 321574
retete culinare - Pandispan cu cirese 321575
retete culinare - Pandispan cu cirese 321576
retete culinare - Pandispan cu cirese 321577
retete culinare - Pandispan cu cirese 321578
retete culinare - Pandispan cu cirese 321580
retete culinare - Pandispan cu cirese 321581
retete culinare - Pandispan cu cirese 321582
retete culinare - Pandispan cu cirese 321584
retete culinare - Pandispan cu cirese 321586

COMENTARII (30)

Andreea Caroline 1

17.06.2015, 21:16

Laura

Andreea Caroline 1

17.06.2015, 21:21

Alina ... imi cer scuze de omitere ... 150 gr de zahar am folosit

Laleoz 1

19.07.2015, 12:00

cat zahar? va rog sa modificati cantitatile la aplicatia de pe telefon nu se vad comentariile

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D