Pandispan cu inima

de gaby_gabytza in Prajituri, 9 Feb 2013 | 1948 vizualizari

 

Reteta am luato de pe un alt site si am vrut sa va impartasesc si voua acest desert usor si superb de valentine's day:D

 

INGREDIENTE

  • Blat cu dulceata de capsune
  • 4 albusuri
  • 125 g zahar
  • 1/2 praf de copt
  • 125 g faina
  • 1 esenta de portocale
  • 1 praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 linguri dulceata capsuni
  • 1/4 lgt bicarbonat de sodiu
  • jumatate lgt zeama de lamaie
  • Blat alb
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 albusuri
  • 125 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 125 g faina
  • 1 esenta de portocale
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu inima:

Batem  albusurile spuma cu zaharul vanilat si praful de sare, adaugam treptat zaharul si mixam pana se dizolva zaharul. Amestecam faina cu praful de copt si adaugam treptat peste albusurile batute spuma. Dulceata de capsuni o amestecam cu bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si cu esenta de vanilie si le adaugam in aluat. Punem aluatul intr-o tava de chec, unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptor. Lasam pana trece testul cu scobitoarea. Scoatem checul, il lasam la racit, apoi il feliem. Ii taiem formele cu ajutorul unei forme de inima.

Pentru blatul alb procedam la fel ca la cel cu dulceata de capsune.

Asezam inimioarele de capsune in tava de chec, (avem grija sa fie fixate bine, din capat in capat), iar deasupra punem compozitia blatului alb. Dam iar la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Il lasam sa se raceasca si Pofta buna!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pandispan cu inima 203221
retete culinare - Pandispan cu inima 203224
retete culinare - Pandispan cu inima 203225
retete culinare - Pandispan cu inima 203227

COMENTARII (22)

gaby_gabytza 1

10.02.2013, 10:29

ms bunica

gaby_gabytza 1

10.02.2013, 10:29

ms rocsi

gaby_gabytza 1

10.02.2013, 10:37

ms zamfira

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S