Pandispan cu rahat

de AnyCostescu in Prajituri, 16 Aug 2012 | 7690 vizualizari

 

ieri am avut niste musafiri si ma gandeam ce sa fac ceva rapid si bun ca sa ii intampin cum se cuvine....si am dat peste aceasta reteta de pandispan ...rahatul a fost ideea mea de a-l adauga dar nu stiu ce am gresit de s-a dus cu totul la fund....dar cu toate astea musafirii au fost incantati de acest minunat pandispan....noi l-am servit cu un ceai de tei cu lamaie....a fost delicios :D

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana zahar (cana mea avea 200 ml)
  • 5 linguri lapte
  • 3 lg ulei
  • 5 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • rahat (optional)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu rahat:

Albusul se separa de galbenus si se bate spuma cu zaharul. Galbenusurile se amesteca, apoi se toarna peste albusul batut. Se pun cele 5 linguri de lapte, uleiul si se amesteca. La sfarsit adaugam faina si praful de copt. Se rastoarna compozitia intr-o tava si se da la cuptor. Se face testul scobitorii. Dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cupcakes brownies cu zmeura si ciocolata