Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, zahar si mixam pina obtinem o spuma densa.
Galbenusurile le mixam cu cele 2 linguri de ulei.
Adaugam galbenusurile in spuma de albusuri,apoi adaugam faina si praful de copt. Amestecam usor de jos in sus.
Tapetam o forma de chec sau cozonac cu hartie de copt (eu am ramas fara hartie de copt si am tapetat cu ulei si hartie normala, a mers si asa ) si se toarna compozitia.Deasupra se aseaza visinile fara samburi si se pune in cuptor la foc potrivit pana se rumeneste usor deasupra.
Pofta buna ! >:D<
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult