Pandispan marmorat cu cirese(multicooker)

de Irinukaaa in Prajituri, 20 Iun 2014 | 526 vizualizari

 

O prajitura buna pentru cei mari, dar si pentru cei mici!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de ulei
  • 1 praf de copt
  • cirese
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de lime/ lamaie
  • 2 linguri de cacao
  • putina sare
  • unt pentru uns oala Multicooker
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan marmorat cu cirese(multicooker):

Prajitura inspirata de aici: http://www.bucataras.ro/retete/pandispan-marmorat-cu-visine-62269.html

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana se intareste spuma si adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, esenta de vanilie, coaja de lime, faina amestecata cu praful de copt, dupa care omogenizam bine compozitia.

Oprim cateva linguri din aceasta compozitie, in care adaugam cacao, iar restul il turnam in oala Multicooker, unsa cu putin unt, alternand cu compozitia de cacao.

Peste punem ciresele. Setam aparatul pe modul "Bake', setam temperatura la 180 grade si timpul la 40 minute. 

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Albusurile se bat cu mixerul mult mai bine si mai usor, apoi se adauga zaharul, restul compozitiei omogenizandu-se cu o spatula sau o lingura de lemn.

2

Multicookerul este mai bine sa fie selelcatat pentru primele 20 de minute la 150 de grade, iar apoi inca 20 de minute la 180 de grade.

RETETA IN IMAGINI

Pandispan marmorat cu cirese(multicooker)-0
Pandispan marmorat cu cirese(multicooker)-1
Pandispan marmorat cu cirese(multicooker)-2
Pandispan marmorat cu cirese(multicooker)-3

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

20.06.2014, 20:43

Rocsi 1

20.06.2014, 21:36

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04