Pandispan simplu

de iry-gabriela in Prajituri, 23 Apr 2012 | 43981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua,
  • 2 cani de zahar,
  • 2 cani de faina,
  • 100ml ulei,
  • esenta de rom,
  • cacao,
  • optional si stafide.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan simplu:

Pentru inceput separam ouale. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare si apoi cu zaharul. Se adauga galbenusurile si uleiul, iar la final se adauga esenta, faina si stafidele.   

Se pregatesc 2 tavi de unica folosinta de aluminiu, se ung cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se adauga 3/4 din compozitie in ambele tavi, iar in cealalta parte se adauga cacaua si se amesteca dupa care se adauga peste compozitiile din tavi in mod egal. Se dau tavile la cuptor 30 de minute, dupa care se scot si se pudreaza cu zahar pudra.  

Se feliaza cand s-au racit complet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan simplu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaela09maria 1

12.02.2013, 15:08

e f buna reteta insa ai uitat sa mentionezi praful de copt care este esential (zic eu) insa a iesit o minunatie de pandispan. de asemenea m-am mai inspirat si din alta retata pt design, ca sa imi iasa zebra. delicios

diaconta 1

12.02.2013, 15:12

Mihaela09maria,la pandispan nu e nevoie de praf de copt daca albusurile se mixeaza mai mult timp si incorporeaza suficient aer.
Spre exemplu,eu am incercat reteta aceasta si a iesit minunat :http://www.bucataras.ro/retete/pandispan-perfect-22039.html
ti-o recomand cu drag

Sidy 1

12.03.2023, 12:52

Bun de numa...!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ghinde dulci sa tot mananci