Pandispan simplu cu cateva stafide.....

de Adriana G in Prajituri, 15 Iul 2012 | 4215 vizualizari

 

Un pandispan -chec pufos si minunat by Miuta careia ii multumesc pt reteta....

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 3 oua
  • un pahar zahar tos
  • 50 ml ulei
  • un pahar faina
  • 3 plicuri vanilie
  • 100 g stafide
  • 1/2 plic praf de copt
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan simplu cu cateva stafide.....:

- am separat albusul de galbenus de la  cele trei oua.

- am masurat albusurile intr-un pahar.Cate albusuri intra in pahar atat se pune zahar si faina.

- am batut spuma tare albusul,am adaugat zaharul si am continuat sa mixez spuma.Cand albusurile au fost foarte bine batute,am adaugat zaharul vaniliat si galbenusul.

- am mixat putin si am pus uleiul in fir subtire ca la maioneza continuand sa mixez usor.

- am pus stafide amestecand in continuare cu o paleta de lemn.

- am adaugat la sfarsit faina si praful de copt.

- am pus compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina.

- se da la cuptor cca.30 minute.

- se pudreaza cu zahar sau se face o glazura cu care se imbraca checul dupa preferinta.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pandispan simplu cu cateva stafide..... 170255
retete culinare - Pandispan simplu cu cateva stafide..... 170256
retete culinare - Pandispan simplu cu cateva stafide..... 170257
retete culinare - Pandispan simplu cu cateva stafide..... 170258
retete culinare - Pandispan simplu cu cateva stafide..... 170259
retete culinare - Pandispan simplu cu cateva stafide..... 170260

COMENTARII (26)

Sim0na 1

16.07.2012, 11:45

Simplu, pufos si gustos!!

Adriana G 1

16.07.2012, 20:15

Da Iri este superb alaturi de o cafea.....!

Adriana G 1

16.07.2012, 20:15

Oana, Simona, va multumesc si asa este....!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21