Pandispanul amorezat

de Miha in Prajituri, 3 Feb 2010 | 4309 vizualizari

COMENTARII (25)

Teo 1

03.02.2010, 22:25

inimioare ...,inimioare ele inregistreaza prrrrrimele tresariri ale celor ''amorezati''!

Adinuta 1

03.02.2010, 23:01

Miha, deja plutesc! ma duc... ma tot duuuuc ...

Irina 1

03.02.2010, 23:02

Si eu m-am amorezat...de pandispanul tau!

Miha 1

04.02.2010, 00:28

ionix 1

04.02.2010, 09:54

fata, iubareata mai esti....

Sylvia 1

04.02.2010, 10:19

Vai ce iubire simt si eu , primec o bucatica daca nu oricum le salvez la favorite ca mare lucru nu am eu chef sa fac de Valentin dar niste pandispane din astea fac ca sunt bestiale si arata f bine

Miha 1

04.02.2010, 11:04

Ionela, se vede?

Miha 1

04.02.2010, 11:07

Silvia, pentru asta negociezi cu Robert, ca el a pus stapanire. "Ce dragute sunt. Si tu esti draguta mami si stii sa faci niste mancaruri delicioase! " Si undeva in fundal: "cateodata!"

gaby_duceag 1

04.02.2010, 11:52

dragu' de el.eu am fct intr-o seara cartofi cu pui,in punga cu condimente picante,la care Danut: oare o mancare normala nu puteai si tu sa faci?)))

Miha 1

04.02.2010, 12:43

Zmeurel imi spune: "azi ce ozeneuri ai mai facut?"

gaby_duceag 1

04.02.2010, 12:55

.acum serios,la mine acasa,doar eu sunt deschisa noilor experiente,restul,toti 3,prefera gatitul simplu si..nu le plac condimentele.mie imi trebuie in casa : sare,piper,boia,foi de dafin si busuioc.si e suficient.azi am fct pulpe pe sare si ardei copti cu sos.e ceva demn de postat?))

Miha 1

04.02.2010, 13:46

Eu am facut piure de cartofi...Sa postez?

Sylvia 1

04.02.2010, 14:10

Fetelor postati orice Miha am vazut o reteta intr-o revista de mi-a ramas gandul la ea, traduc si improvizez acum o friptura de rata maruntita, cu un strat mare de cartofi piure peste si sus pesmet rumenit , aranjate toate cu inelul de inox turnulet... sa vezi ce minunatie cu piure
Oricum sincer vb piuré de cartofi (cateodata combinat cu alte legume) si o friptura la cuptor si muraturi e numarul 1 in top-ul meu de mancaruri din toate timpurile

Oana 1

04.02.2010, 14:54

As vrea si eu o inimioara Mai, ce copii draguti, ce comentarii,auzi la ei

Miha 1

04.02.2010, 15:40

Ehehe...n-am inel de inox Silvia, asa ca... Astept reteta ta.

Miha 1

04.02.2010, 15:41

Oana, pentru tine, toate inimioarele din lume.

Oana 1

04.02.2010, 15:59

Michelle 1

04.02.2010, 22:26

Miha 1

04.02.2010, 23:29

Multumesc Michelle!

ANCA 1

04.02.2010, 23:48

ce draguuuutz!! am si eu forme inimioare, as face un pandispan dragalas!

Miha 1

05.02.2010, 00:19

Hi hi... Spor la treaba Anco!

cory 1

06.02.2010, 09:53

o nebunie aceste inimioare....fetitei mele ii vor placea la nebunie...

Miha 1

06.02.2010, 13:37

Cory, la o asa minune de fetita trebuie neaparat sa faci niste inimioare dragalase.

ionela2682 1

08.02.2010, 14:12

interesant ! cred ca ar merge si putina glazura deasupra! acum de sf valentin sunt perfecte!

Miha 1

08.02.2010, 17:12

Ionela, sigur ca merge si glazura. De ciocolata, de lamaie...de care preferi. Eu am preferat varianta mai...rapida.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura Somloi