Pangasius cu lamai si capere

de susu in Pangasius, 24 Mar 2010 | 2245 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de pangasius
  • Zeama de lamaie dupa gust
  • 50 g unt
  • 1 mana de capere
  • Piper alb
  • Condimente pentru peste
  • Ulei de masline  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu lamai si capere:

Se spala putin pestele si se sterge cu prosop de bucatarie. Se unge bine cu ulei de masline si se condimenteaza. Se aseaza in tava impreuna cu caperele si putina zeama de lamaie. Se pune la frigider pentru cateva ore. Se pune peste el untul taiat bucati si cateva felii de lamaie. Se acopera cu o folie de aluminu si se baga la cuptor pentru 20-30 minute.

 

COMENTARII (3)

nadina73 1

24.03.2010, 13:27

felicitari,super bun

Bucataras Medi 1

24.03.2010, 13:38

un deliciu................

Teo 1

24.03.2010, 21:33

frumoasa prezentare! daca e peste, am si pofta de ... mancare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!