Pangasius file la cuptor cu legume

de ela in Pangasius, 11 Mar 2010 | 18709 vizualizari

 

absolut delicios

 

INGREDIENTE

  • 1kg pangasius file,
  • 2kg cartofi,
  • 1ardei gras,
  • 1conserva de ciuperci,
  • 1morcov,
  • 1pumn de brocoli,
  • 1conserva rosii in suc,
  • sare,
  • unt,
  • condimente peste,
  • rozmarin,
  • parmezan,
  • 50gr cascaval,
  • 1rosie,
  • 300gr smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius file la cuptor cu legume:

Se decongeleaza fileul la temperatura camerei,se spala,se sterge si se freaca cu o saramura facuta din condimente de peste,rozmarin,ulei de masline si sucul de la o jumatate de lamaie si se pune la frigider 30minute sa se intrepatunda bine.Se curata cartofii si se taie rondele si se pun la fiert in apa cu sare si vegeta 15minute,nu se lasa prea mult ca sa ajunga sa se sfarame.

Se unge o tava cu ulei si se pun cartofii fierti,se condimenteaza cu sare si se pun cateva cubulete de unt.Fileul se taie bucati mai mici si se pun pe patul de cartofi,se adauga ciupercile,ardeiul taiat fasii,morcovul rondele,rosia taiata si ea rondele.Se rastoarna rosiile in suc,se adauga smantana si putin parmezan,se orneaza cu brocoli.Se da la cuptor 30-40minute,se scoate si se pune cascavalul ras si se mai da la cuptor inca 10minute.Se serveste cu salata verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius file la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ela 1

12.03.2010, 21:29

Mihaelar63 ai observat ce ,,tavita'' mi-am luat,sa ramana si pt pofticiosi ceva

ela 1

13.03.2010, 20:06

am pus si o sectiune,o ,,felie''

LaDy_Alina 1

15.03.2010, 02:07

astea le-ai primit de la nepotu tau!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
File pangasius cu cartofi