Pangasius in sos picant

de marcela1979 in Pangasius, 21 Noi 2010 | 3298 vizualizari

 

Azi fiind dezlegare la peste mi am adus aminte de o reteta pe care o facea mama mea .

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius
  • condimente pentru peste
  • ulei
  • pt sos:100 ml apa
  • vegeta
  • piper
  • tarhon
  • 5-6 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 1 ardei iute
  • sos de rosii,pasta de rosii sau bulion de casa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius in sos picant:

Se iau fileurile de pangasius,se scurg de apa si se pun intr-o tava.Se condimenteaza cu condimente pentru peste, se stropesc cu ulei si se dau la cuptor  pentru 10 minute.Intre timp se pregateste sosul astfel: se pune intr o craticioara 100 ml apa,se adauga ardeiul iute tocat,vegeta,cateii de usturoi pisati,piper,tarhon si foile de dafin si se lasa sa fiarba cateva minute.Se scoate tava cu pestele din cuptor si se toarna sosul aromat strecurat peste peste si se da iar la cuptor pentru 5 min.Dupa ce au trecut cele 5 minute se scoate iar tava si se mai adauga sosul de rosii si se da iar la cuptor inca 10 min .Intre timp se mai stropeste pestele cu sosul format.Cand e gata se serveste.

 

TIPS-URI

1

tarhonul e mai bun daca este verde .eu am avut numai uscat.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pangasius in sos picant 64545
retete culinare - Pangasius in sos picant 64546
retete culinare - Pangasius in sos picant 64547
retete culinare - Pangasius in sos picant 64548
retete culinare - Pangasius in sos picant 64549
retete culinare - Pangasius in sos picant 64550

COMENTARII (1)

Bucataras Medi 1

21.11.2010, 18:43

fiind zi de dezlegare la peste azi s-a gatit foarte mult peste..................

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D