Pangasius la cuptor cu fasole pastai

de CookieMonster in Pangasius, 25 Mar 2013 | 1597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de pangasius
  • 2 dovlecei zucchini
  • 2 morcovi mari
  • lamaie
  • sare si piper
  • 500 g fasole pastai
  • 1 cescuta de boabe porumb
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius la cuptor cu fasole pastai:

1. Se curata morcovii si zucchini. Se spala si se tai pe lung fasii subtiri cu un curatator de cartofi.

2. Pe o hartie de copt alternam feliile de morcov si de zucchini. Asezam fileul de peste la capatul superior al legumelor, il stropim cu putina lamaie, ulei de masline. Asezonam cu sare si piper dupa gust. Rulam hartia de copt  pana la capatul legumelor si inchidem bine

3. Pestele se da in cuptorul preincalzit la 150 C timp de 20 - 30 minute.

4. Incingem 2 linguri cu ulei in care punem cateii de usturoi taiati feliute. Cand usturoiul devine auriu adaugam pastaile. Dam focul mai tare si amestecam incontinuu timp de 2 minute. Stingem cu 300 ml de apa, dam focul mai incet si acoperim. In aproximativ 15 minute sunt gata. La sfarsit adaugam boabele de porumb si asezonam dupa gust cu sare si piper.

 

COMENTARII (8)

CookieMonster 1

25.03.2013, 19:56

Va astepteptam la masa!!!

Cris2711 1

25.03.2013, 20:12

ce bine arata

Rocsi 1

25.03.2013, 21:59

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D