Pangasius la cuptor cu orez

de cocolina in Pangasius, 9 Mai 2012 | 3765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 file pangasius
  • ulei masline
  • patrunjel verde
  • sare
  • 1/2 lamaie
  • 2-3 catei usturoi
  • GARNITURA:
  • 1 cana orez
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu gras
  • patrunjel verde
  • 2 catei usturoi
  • delicat
  • legume
  • ulei masline
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius la cuptor cu orez:

Filetele de pangasius se spala bine, se sareaza putin pe o parte si pe cealalta .Usturoiul se curata se piseaza marunt se adauga patrunjel verde tocat marunt si putin  ulei de masline. Se amesteca  cu o lingura pana se formeaza un sos de culoare verde. Se ung bine bucatile de pangasius pe amandoua parti si se pun intr-o tava unsa cu ulei, dupa care se stoarce putina lamaie peste ele si se baga la cuptorul incalzit la 180 grade timp de 20-25 minute.

Se curata o ceapa se taie marunt si se pune sa se caleasca cu putin ulei. Intre timp spalam ardeiul pe care il taiem marunt si il adaugam peste ceapa calita. Usturoiul il curatam il taiem si pe le si il amestecam cu ceapa si ardeiul. Adaugam orezul bine spalat si vreo 2 cani de apa, putin delicat dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic. Dupa ce apa a scazut iar orezul este aproape fiert se adauga patrunjelul taiat marunt si se mai lasa cate minute sa fiarba.

POFTA BUNA LA TOTI!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Pangasius la cuptor cu orez-0
Pangasius la cuptor cu orez-1
Pangasius la cuptor cu orez-2
Pangasius la cuptor cu orez-3
Pangasius la cuptor cu orez-4
Pangasius la cuptor cu orez-5
Pangasius la cuptor cu orez-6

COMENTARII (14)

Rocsi

Rocsi 1

09.05.2012, 22:52

un peste bun,asa am auzit!

Aurelia 07_07

Aurelia 07_07 1

09.05.2012, 23:31

Ce bun trebuie sa fie

mamaieelena

mamaieelena 1

11.05.2012, 09:56

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!